Tekninen myyjä haussa Auramo Oy:lle

Etsimme asiakkaallemme Auramo Oy:lle Teknistä myyjää.

Auramo Oy on suomalainen hydraulisten trukkilisälaitteiden valmistaja, jonka erikoisalaa ovat paperirullien ja sellupaalien käsittely. Auramo kuuluu kansainväliseen Bolzoni-Auramo-ryhmään, jolla on toimipisteitä useissa eri maissa. Bolzoni-Auramo -konserni tarjoaa markkinoiden laajimman tuotevalikoiman: johtavia materiaalin käsittelylaitteita yleiskäyttöön ja metsäteollisuuteen sekä asiakkaan toiveet huomioivia ratkaisuja erikoistarkoituksiin. Auramo Oy:n toimitilat sijaitsevat Järvenpäässä.

Teknisen myyjän tehtävä sisältää mm. tarjouspyyntöjen ja tilausten vastaanottoa ja käsittelyä sekä aktiivista ja suunnitelmallista yhteydenpitoa kansainväliseen asiakaskuntaan. Tulet toimimaan tiiviissä yhteistyössä maailmanlaajuisen myyntiverkostomme kanssa.

Aikaisempi kokemus vastaavanlaisista tehtävistä on suotavaa ja auttaa tehtävien omaksumisessa. Työ on toimistolta käsin tapahtuvaa joustavaa päivätyötä.

Etsimme tehtävään henkilöä, jolla on kaupallista ja teknistä osaamista. Sopiva koulutustausta voi olla joko kaupallinen tai tekninen. Kansainvälinen toimintaympäristö edellyttää vahvaa englannin kielen taitoa. Kaikki muu kielitaito on suureksi eduksi.

Toivomme että olet oma-aloitteinen, pitkäjänteinen ja vastuuntuntoinen. Työympäristöön sopii parhaiten ryhmätyötyyppi, joka on itsenäinen, mutta osaa myös tehdä yhteistyötä.

Auramo Oy tarjoaa tehtävässä aloittavalle työntekijälle vakituisen työpaikan ja kiinteän kilpailukykyisen palkkauksen sekä mielenkiintoiset tehtävät asiantuntevan ja mukavan tiimin parissa. Tehtäviin perehdytetään oman organisaation tuella.

Jos tunnistat itsesi kuvauksista, hae tehtävää mahdollisimman pian, viimeistään 18.8.2017, lähettämällä cv ja hakemus osoitteeseen rekrytointi@hrwithyou.fi. Otsikoi hakemus: Tekninen myyjä. Lisätietoja tehtävästä saat numerosta 0405244096/ Reija Laurell, HR with you Oy tai sähköpostitse reija.laurell@hrwithyou.fi.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s