Etsin HR-työstä kokemusta omaavia henkilöitä asiakasyrityksissä tapahtuviin määräaikaisiin ja osa-aikaisiin tehtäviin.

Asiakkaillani on tarjolla osa-aikaisia tehtäviä, jotka sopivat esimerkiksi hoitovapaalla olevalle henkilölle tai between-jobs-tilanteessa oleville sekä määräaikaisia, esimerkiksi muutaman kuukauden kestäviä sijaisuuksia. Myös omalla toiminimellä työskentelevälle nämä keikat voisivat sopia.

Näitä toimeksiantoja varten haluaisin nyt verkostoitua laajemmin HR-alan ammattilaisten kanssa. Todella mielelläni verkostoidun myös vakituisessa työsuhteessa olevien kanssa, koska teen myös rekrytointeja suoraan yrityksiin.

Jos olet kiinnostunut verkostoitumaan näihin asioihin liittyen tai muuten vaan, laita viestiä rekrytointi@hrwithyou.fi tai 0405244096 (Whatsapp, viesti) tai LinkedInissä.