HR with you yhdistää nyt rekrytointitestauksiin organisaatiokulttuurin kartoituksen. On tärkeää huomioida kokonaisuus, eli myös työympäristö, johon haetaan työntekijää.

Olen perehtynyt Scheinin teoriaan (1984;1990) organisaatiokulttuurin tasoista. Olen koulutukseltani KTM, joten organisaation toiminta, erilaiset liiketoimintaympäristöt ja kulttuurit ovat olleet laajasti kiinnostuksen kohteena jo kohta parinkymmenen vuoden ajan. Rekrytointityötä olen tehnyt joko kokopäiväisesti tai osana työtä jo 15 vuoden ajan. Tämän kartoituksen kysymykset perustuvat edellä mainitun teorian lisäksi tähän kokemukseen ja keskusteluihin alan johtavien asiantuntijoiden sekä yritysjohtajien kanssa.

Nyt käytössämme on myös MBTI (Dynamo)-persoonallisuustyyppi-indikaattori. Sen käyttöä voi suositella myös ryhmien muodostamisen avuksi. Useiden alan asiantuntijoiden mielestä 16 tyypin jaottelu on merkittävästi käyttäkelpoisempi kuin nykyisin suositut 4 tyypin jaottelut.

Rekrytoinneissa, henkilöarvioinneissa ja henkilöstön kehittämisessä ovat käytössä asiakkaan tarpeen mukaan ja räätälöidysti mm.:

  • Masterin loistavat strukturoidut MPA-, ACE- ja EASI-analyysit
  • MBTI (Dynamo)-persoonallisuustyyppi-indikaattori
  • Transformaalisen johtajuuden testi
  • Työrooliin liittyvät räätälöidyt tehtävät
  • Organisaatiokulttuurin kartoitus

Kaikkiin testauksiin on voimassa olevat lisenssit/sertifioinnit.

Soita tai viestittele ja sovitaan aika keskustelulle ja pohditaan, millaisia arviointimenetelmiä teidän yrityksen kannattaisi ottaa käyttöön!

Reija Laurell,
HR Business Partner
KTM
p.0405244096
reija.laurell@hrwithyou.fi