Tarina, HR WITH YOU

HR with you tarjoaa yrityksille HR-palveluja joustavasti ja räätälöidysti. Yritys syntyi halusta hyödyntää HR-alan monipuolista kokemusta sekä eri alojen tuntemusta ja verkostoja rekrytoinnin ja kehittämisen parissa, erilaisten asiakkaiden palvelemiseksi. Toimintatapojamme ovat kuunteleminen, välittäminen, hyvinvoinnin tukeminen ja kannustaminen. Uskomme, että näitä arvoja noudattamalla yritys saa henkilöstöltään parhaan työpanoksen.

HR WITH YOU OY

HR with you tarjoaa yrityksille HR-palveluja joustavasti ja räätälöidysti. Olemme tehneet asiakkaillemme monenlaista lyhyistä tuntiveloituksella tehtävistä pienistä toimeksiannoista pidempiin projekteihin. Laajan ammatillisen HR-verkoston ansiosta pystymme auttamaan myös sijaisuuksien järjestämisessä tai laajempien projektien läpiviennissä.

Yrityksen nimi HR with you tulee siitä, että pääpainotus toiminnassa on aina hyvässä ja luottamuksellisessa yhteistyössä asiakkaan kanssa.

Yrityksen palveluja ovat rekrytointi ja headhunting, HR-prosessien kehittäminen ja ulkoistetut HR-palvelut.

Missiona on asiakkaan toiminnan tuloksen parantaminen hyvien henkilövalintojen ja olemassa olevan henkilöstön sisäisen motivaation lisäämisen kautta.

Tyytyväistä asiakasta

Projektia

Rekrytointia

MYYNTI, HR JA REKRYTOINTI

Reija Laurell
HR Business Partner, KTM
p.0405244096
reija.laurell@hrwithyou.fi

Seuraa HR with you:ta Twitterissä, Instagrammissa ja LinkedInissä!