Tarina, HR WITH YOU

Miten saamme työntekijät voimaan hyvin ja tuntemaan arvostusta? Millaisia rekrytointeja tekemällä asiakkaan tarina jatkuu haluttuun suuntaan? Näitä asioita mietin paljon.

Lapsena olin avulias, utelias ja tiedonhaluinen. Perheeni oli kannustava ja yrittäjähenkinen. Kun lähdin maailmalle, halusin nähdä paljon ja nopeasti. Tein töitä erilaisissa yrityksissä, neljässä eri maassa. Opiskelin yliopistossa yritysten toimintaa. Oli monenlaisia kulttuureja ja johtajia. Kiinnostuin siitä, miksi ihmiset toimivat niin kuin toimivat. Voiko toimintaan vaikuttaa, ja miten se tehdään?

Tapasin ihmisiä, jotka kunnioittivat muita ja auttoivat eteenpäin ja sain tärkeimmän opetukseni: Kannustus, arvostus ja kiittäminen saavat kenestä vain kasvamaan hyvän tiimipelaajan. Ne saavat meidät yltämään parhaalle tasollemme kaikessa mitä teemme. Myös isoissa yrityksissä maailmalla oli tehty samanlaisia havaintoja. Psykologinen turvallisuus oli se tekijä, joka sai aikaan menestyneen tiimin.

Perustin tämän yrityksen ja annoin nimeksi HR with you. Yrityksen missio on levittää arvostuksen ilmapiiriä. Toivon löytäväni asiakkaikseni heitä, jotka panostavat työympäristöön. Teemme yhdessä rekrytointeja, jotka tuovat lisäarvoa yrityksille. Kun asiakkailla on kiire oman liiketoimintansa hoitamisessa, HR with you auttaa ylläpitämään henkilöstön riittävää, oikein kohdennettua osaamista ja työhyvinvointia.

 

 

 

 

 

HR WITH YOU OY

HR with you tarjoaa yrityksille HR-palveluja joustavasti ja räätälöidysti. Olemme tehneet asiakkaillemme monenlaista lyhyistä tuntiveloituksella tehtävistä pienistä toimeksiannoista pidempiin projekteihin. Laajan ammatillisen HR-verkoston ansiosta pystymme auttamaan myös sijaisuuksien järjestämisessä tai laajempien projektien läpiviennissä.

Yrityksen nimi HR with you tulee siitä, että pääpainotus toiminnassa on aina hyvässä ja luottamuksellisessa yhteistyössä asiakkaan kanssa.

Yrityksen palveluja ovat rekrytointi ja headhunting, HR-prosessien kehittäminen ja ulkoistetut HR-palvelut.

Haluamme auttaa asiakkaita parantamaan liiketoimintansa tuloksia hyvien henkilövalintojen ja olemassa olevan henkilöstön sisäisen motivaation lisäämisen kautta.

Tyytyväistä asiakasta

Projektia

Rekrytointia

MYYNTI, HR JA REKRYTOINTI

Reija Laurell
HR Business Partner, KTM
p.0405244096
reija.laurell@hrwithyou.fi

Seuraa HR with you:ta Twitterissä, Instagrammissa ja LinkedInissä!